Originale Batteri bagcover med Cover til kameralinse fF

kr141.29

Mobiltelefon Dele

Varebeskrivelse


1. Tilbage dække erstatning for Huawei Mate 40

2. Udskift dine brudt eller uigennemførlige tilbage boliger dække med en ny

3. Hvert emne har været kontrolleret og i god stand, før forsendelse

4. Helt fit og arbejde

5. Kan varmt anbefale professionel installation.Vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle skader på din mobil/mobil-telefon, som du kan forårsage i løbet af udskiftning af reservedele

1.

Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus, gratis forsendelse, kan kun spores i Kina, men ingen detaljer tracking oplysninger i dit land.

2.

Når leveringsdato vil være slut, og du stadig ikke modtager din pakke,bedes du kontakte os, og vi vil forlænge leveringstiden 10-25 dage.Hvis du stadig ikke modtager din pakke i 10 dage, vil vi refundere.

2.

Hvis du ønsker, at de registrerede leveringsmetode, skal du vælge www.psykisksund.dk Standard Shipping eller Kina Post Air Mail.

1.

For din transaktion sikkerhed, shop midlertidigt Kun støtte direkte online betaling.

2.

Fuld betaling skal ske senest 7 dage efter at placere din ordre, eller ordren vil blive ugyldige eller annulleres af systemet.

3.

Sørg for, at du har afsluttet alle de detaljerede oplysninger, som kontakt person,adresse,postnummer og telefonnummer, når du udfylder din købers oplysninger.

1.

når de hurtig kommer, pls ansigt inspektion af det.tegnet efter modtagelse.

2.

Alle varer kontrolleres inden afsendelse, så hvis du ikke er tilfreds med de køb, du kan udveksle varer i en uge, og du skal kontakte os inden for 24 timer efter modtagelsen af dit køb.

3.

Fragt-og ekspeditionsgebyr ikke refunderes, og kunden skal være ansvarlig for alle afgifter i forbindelse med returnering og reshipping.

4.

Alle retur punkter skal være i sin oprindelige betingelser, herunder kasse og tilbehør.sådan er ødelagt, ridset, og så videre.Sørg for, hvad du sendt tilbage er vores produkt og vores garanti lable er holdt der,hvis ingen garanti findes ikke vores produkt, vil vi afvise at refundere eller ombytte den.

5.

For nogen varer,bedes du sende din lokale post-air mail, når du sender tilbage.

1.

De fleste produkter er underlagt betaling af told (e.g.i USA) eller andre afgifter, og andre afgifter, herunder value-added tax (MOMS), eller andre afgifter.Hvis disse er gældende, vil de blive opkrævet og fastsættes, når forsendelsen er behandlet i den gældende toldvæsenet i dit land.Tjek venligst dit lands import politik til at forstå og vurdere anvendeligheden af og dit ansvar for sådanne eventuelle told eller afgifter, for at de produkter du køber.

2.

Alle gældende afgifter og afgifter, hvis der er nogen, er ikke inkluderet i købsprisen af din ordre eller transaktion.Hvis de er gældende og der opkræves, så de er din (og ikke vores eller producentens eller leverandørens) eneste og eksklusive ansvar, og skal betales af dig direkte til din regering eller kurer firma, når produkterne er leveret.

3.

Betaling af de ovenfor nævnte told, afgifter og skatter er ikke vores (eller producentens eller leverandørens ansvar

4.

Vi skal ikke være ansvarlig for eventuelle forsendelse og skikke forsinkelse, da dette ligger uden for vores kontrol.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Design BAR
Kompatible Mærker Huawei
Model-Nummer For Huawei Mate 40
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer