Motorcykel startlåsen Brændstof Gas Tank Cap Dække Sæde Lock-Tasten for at Indstille Kit Til Yamaha Virago XV125 XV250 QJ250-H XV 125 250

kr136.71

shop

Varebeskrivelse


Funktioner:

100% Brand Nye, Aldrig Monteret, I Høj Kvalitet

Perfekt Erstatning For Din Gamle eller Slidte Sæt

Nem At Installere

Specifikation:

Farve: Som Billeder

Materiale: metal låse, Aluminium &plast startlåsen

Montering:

Yamaha Virago XV125

Yamaha Virago XV250

Yamaha Virago QJ250-H

Pakken Indeholder:

1x startlåsen,

1x brændstof gas cap,

1x helmet lock,

1x sæde lås

1x ratlåsen,

2x blanke nøgler

Instruktion for Installation er IKKE Inkluderet i prisen

må ikke Købe, Hvis Du Ikke Bekræfter, At Du Kan Bruge Dem, Bare Spørg Efter Den Detaljerede Tegning for At se, Om De Er ved at Samle.

du vil modtage samme vare som billeder.Måske En Lille Forskel I Forhold Til Farve Som Det Lys Under Optagelse.

Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris, dette betyder, at rederiet vil opkræve disse afgifter på dig, hvis du ønsker at få punkter

o Shipping tid i den Næste formular:

måske Haja Nogle Forsinkelser, Som rederiet Eller Told, jeg Ønsker Du At Kontakte Os, Hvis Forsinkelsen, Men Ikke At Åbne Disputs, Så Det Er Ikke Vores Fejl

Når Du Vælger Sendt Med Express, Nogle Gange Er Folk Ikke Vil Sende Mail, Som Du Har Udvalgt, Fordi Der Vil Være Nogle Problemer Med Fortoldning, Og Måske Er Leveringstiden Er Ikke Hurtigere.

bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden.

returvaren skal være i original tilstand, skal du sende varen tilbage til den adresse, de fortæller dig.

købsprisen vil blive returneret, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl, skal køberne betale for tilbagevenden shipping cost.

købere kan kræve en fuld refusion omfatter omkostninger til forsendelse eller ændre produkter gratis, hvis vi har sendt forkerte varer, pakke tabt om rederiet, dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse (kræver klare billeder af produkter og pakker) .

som vores gode køber ønsker jeg, at du kan give os positiv feedback, efter at have modtaget vores produkter af høj kvalitet.vi får altid rabat eller en gave til den anden-køb kunder, der give os positiv feedback.

vi viser den shipping tid til kunderne, så du skal ikke lade os i negativ feedback, hvis din pakke ankom sent, som er forårsaget af rederiet.

tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, vil vi svare inden for 12 timer.ikke åben konflikt eller forlade negativ feedback nemt, stole på os, og send os en e-mail direkte, eventuelle problemer kan løses.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Item Højde 7cm
Mærke JFGRACING
Specielle Funktioner Startlåsen
Element Vægt 0.78kg
Materiale Type Aluminium &plast
Item Bredde 12cm
Emne Diameter 14cm

Relaterede varer